Recolta
2016
Tip
Sec
Culoare
Rosu inchis, stralucitorare
Buchet
Arome intense de coacaze negre coapte, prune uscate, note de vanilie.
Gust / Postgust
Taninii fini și notele vanilice de la învechirea în barrique-uri din stejar românesc sunt bine integrate în structura corpolentă a vinului. Finalul este lungcu note de cafea si scortisoara.
Asocieri culinare
Poate fi consumat alaturi de vită friptă, vânat sau carne condimentată
Regiune
Năeni, Buzau Dealu Mare DOC – CT
Fermentare
In tancuri din inox verticale, cu irigarea caciulii de 5-6 ori pe zi,timp contact cu pielita 14 zile, temperatura controlata 22-27°C.
Maturare
Invechit 17 luni in butoaie de 225lt din stejar frantuzesc.
Tip Bautura:
Vin
Culoare:
Rosu
Nivel Zahar:
Sec
Soiuri:
Cabernet Sauvignon
Țara de origine:
Romania