Recolta 2016 Soiuri Feteasca Neagra 39%, Cabernet Sauvignon 25%, Syrah 18%, Merlot 18% Tip Sec Culoare Rosu-grena inchis, stralucitorare Buchet Arome bogate de fructe negre bine coapte, prune uscate, stafide Gust / Postgust Gust de fructe negre coapte prune, marmeladă, caramel și ciocolată neagră pe final; postgustul este lung, cu tușe de tabac și vanilie. Asocieri culinare Poate fi servit alături de carnea de vită, miel și vânat dar și branzeturi sau ciocolată neagră. Regiune Satele Fintesti si Năeni, Buzau, Dealu Mare DOC – CT Fermentare Fermentatie alcoolica in tancuri din inox verticale cu irigarea caciulii. Feteasca neagra a fost fermentata in tancuri cu scufundarea caciulii. Maturare Intre 12 si 18 luni in butoaie din stejar frantuzesc de 225 lt cu coacere medie, medie plus si forte.
Scrie un review