Recolta 2016 Tip Sec Culoare Rosu-violaceu inchis, stralucitorare Buchet Arome intense de fructe negre bine coapte, condimente, în special piper negru și roșu, ciocolata ,gust catifelat și intens. Gust / Postgust Taninii fini și notele vanilice de la învechirea în barrique-uri din stejar românesc sunt bine integrate în structura corpolentă a vinului. Finalul este lung, puternic condimentat, cu note de ciocolată neagră și cacao. Asocieri culinare Poate fi consumat alaturi de carne de miel, vită friptă, vânat sau carne condimentată. De asemenea, este o alegere potrivită pentru feluri de mâncare marocane sau indiene. Regiune Năeni, Buzau Dealu Mare DOC – CT Fermentare In tancuri din inox verticale, cu irigarea caciulii de 5-6 ori pe zi,timp contact cu pielita 14 zile, temperatura controlata 22-27°C. Maturare Invechit 13 luni in butoaie de 225lt si 300lt din stejar romanesc, frantuzesc si rusesc.
Scrie un review