Soiurile sunt vinifcate separat dupa o tehnologie clasica de fermentare pe bostina, in vase de inox. Fermentatia malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica. 30% din vin este maturat exclusiv in vase de iox, iar 70% este maturat timp de 8 luni in barique de stejar romanesc la al doilea ciclu de utilizare.Rosu, Sec
Soiurile sunt vinifcate separat dupa o tehnologie clasica de fermentare pe bostina, in vase de inox. Fermentatia malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica. 30% din vin este maturat exclusiv in vase de iox, iar 70% este maturat timp de 8 luni in barique de stejar romanesc la al doilea ciclu de utilizare.
Culoare:
Rosu
Nivel Zahar:
Sec
Soiuri:
Cabernet Sauvignon&Feteasca Neagra&Merlot
Țara de origine:
Romania
Tip Bautura:
Vin Linistit
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Scrie un review